Sisältöön »
Urpolan kartano
 

Unohtumattomat polttarit ihan viikinkeinä

Mikä on parasta polttareissa? No tietenkin yhdessä parhaan kavereriporukan kanssa vietetty ikimuistoinen aika ainutlaatuisessa ympäristössä, hyvän ruuan ja juoman sekä hauskojen aktiviteettien kera. 

Jo aikojen alusta asti on morsiamen ja sulhasen aviosäädyn vaihtumista juhlistettu eri tavoin ennen häitä. Täydelliset polttarit muistetaan pitkään ja meiltä löytyy aktiviteettia ja ohjelmaa moneen makuun. Miten olisi esimerkiksi viikinkiteemainen saunailta kruunattuna leikkimielisellä Villein Viikinki -kisailulla? 

Romanttinen morsiussauna

Onnistuneessa morsiussaunassa polttariporukka kylvettää morsianta kukin ja liinavaattein koristellussa saunassa.  Vihtoen häädetään yksitellen nimeltä huudettuna entiset poikaystävät ja tehdään taikoja, jotta tulevasta avioliitosta tulee rakkauden ja onnen täyteinen. Morsian pestään puhtaaksi entisestä elämästä. Esimerkiksi selkä pestään suolalla, jotta vanha suola lakkaa janottamasta ja makean elämän takaamiseksi morsian voidaan pestä hunajalla.


Viikinkisauna - palkittu vuoden hääyrityksenä

Vuonna 2019 Viikinkisauna palkittiin vuoden hääyrityksenä polttaripalvelu-sarjassa. Vuoden hääyritys-kilpailussa esitellään lukuisia suomalaisia hää- ja juhla-alan yrityksiä. Kilpailu nostaa esille osaajat, ammattilaiset ja unelmien toteuttajat. Joukossa on isoja yrityksiä ja meitä pienempiä. Palkinto on meille erittäin merkityksellinen tunnustus onnistuneesta työstä. Olemme omalta osaltamme onnistuneet toteuttamaan juhlaväen toiveita ja unelmia ja tehneet tärkeistä päivistä ikimuistoisia.

 

Pyydä tarjous!

 
 
 


Palveluja korissa: 0  / Lähetä tarjouspyyntö »  / Tyhjennä kori