Sisältöön »
  • mokit-1-4-kesalla-20191108350384.jpg
  • mokit-3-6-kesalla-2019.jpg
  • sininen-majoitushuone-2.jpg
 

Majoitu tuhat tai yksi yötä - majoitusvaihtoehtoja on monia

 

Kauniissa ja rauhallisessa maalaismiljöössä viihtyy pidempäänkin. Joten miksi et jäisi yöksi ja jatkaisi mielenkiintoisiin paikkoihin tutustumista taas seuraavana päivänä?

Kartanon puistossa on kolme kahden huoneiston hirsimökkiä, joissa kussakin mahtuu yöpymään viisi henkilöä. Huoneet ovat viihtyisät ja kodikkaat ja niissä on sähkölämmitys. Pesuhuoneessa/WC:ssä on lattialämmitys ja laattalattia. Perinteikkäissä hirsimökeissämme on kahdessa huoneessa parivuode ja yksi normaali vuode sekä levitettävä, kahden nukuttava vuodesohva, neljässä huoneessa erillisvuoteet kolmelle sekä levitettävä, kahden nukuttava vuodesohva. Joka huoneessa on oma suihku/WC jossa hiustenkuivaaja. Mökkien varusteluun kuuluu tauluTV, pieni keittiö, jossa pöytä ja penkit, jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, astioita ja ruokailuvälineitä sekä mikroaaltouuni.  Osassa huoneista on myös langaton internetyhteys. 

Majoittua voi myös hirsimökkien vieressä sijaitsevassa tiilirakennuksessa. Tässä kahden huoneen kokonaisuudessa (huone nro 7) on erikseen kahden normaalivuoteen makuuhuone ja toisessa 120 senttinen vuode, jossa mahtuu tarvittaessa yöpymään kaksi henkilöä. Huoneessa oma WC/suihku. Keittokulmauksessa on jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni sekä astioita ja ruokailuvälineitä. Tiilirakennuksessa on lisäksi myös kuusi 2-4 hengen majoitushuonetta. 

Vuodepaikkoja meiltä löytyy kaiken kaikkiaan noin 45 hengelle.

Hinnat alkaen / yö:

Kaikissa majoituksissa aamiainen sopimuksen mukaan min. 10 hlö ryhmälle eri hintaan. (Aamiainen tarjoillaan Kartanolla sovittuna aikana, aamiaisaika loppuu viimeistään klo 10 tai sopimuksen mukaan).

Pyydä tarjous!

 
 
 
 
 


Palveluja korissa: 0  / Lähetä tarjouspyyntö »  / Tyhjennä kori