Sisältöön »
  • mokit-1-4-kesalla-20191108350384.jpg
  • mokit-3-6-kesalla-2019.jpg
  • sininen-majoitushuone-2.jpg
 

Majoitu tuhat tai yksi yötä - majoitusvaihtoehtoja on monia

 

Kauniissa ja rauhallisessa maalaismiljöössä viihtyy pidempäänkin. Joten miksi et jäisi yöksi ja jatkaisi mielenkiintoisiin paikkoihin tutustumista taas seuraavana päivänä?

Kartanon puistossa on kolme kahden huoneiston hirsimökkiä (yhteensä siis kuusi huonetta), joissa kussakin mahtuu yöpymään enintään neljä (tai viisi) henkilöä. Huoneet ovat viihtyisät ja kodikkaat ja niissä on sähkölämmitys. Pesuhuoneessa/WC:ssä on lattialämmitys ja laattalattia. Perinteikkäissä hirsimökeissämme on kolmessa huoneessa parivuode ja yksi normaali vuode sekä levitettävä, kahden nukuttava vuodesohva, kolmessa  huoneessa erillisvuoteet kolmelle sekä levitettävä, kahden nukuttava vuodesohva. Joka huoneessa on oma suihku/WC, jossa hiustenkuivaaja. Mökkien varusteluun kuuluu tauluTV, pieni keittiö, jossa pöytä ja penkit, jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, astioita ja ruokailuvälineitä sekä mikroaaltouuni.  Osassa huoneista on myös langaton internetyhteys. 

Majoittua voi myös hirsimökkien vieressä sijaitsevassa harmaassa tiilirakennuksessa. Tässä kahden huoneen kokonaisuudessa (huone nro 7) on erikseen kahden normaalivuoteen makuuhuone ja toisessa 120 senttinen vuode, jossa mahtuu tarvittaessa yöpymään kaksi henkilöä. Huoneessa oma WC/suihku. Keittokulmauksessa on jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni sekä astioita ja ruokailuvälineitä. Myös pöytä ja tuolit. Makuuhuoneessa myös tauluTV.

Harmaassa tiilirakennuksessa on lisäksi myös kuusi 2-4 hengen majoitushuonetta viehättävällä "Kujalla". WC ja WC/suihku käytävällä.
(Hinnat hieman edullisemmat kuin hirsimökeissä tai 7-huoneessa)
Kysy erikseen sekä 7-huonetta että näitä "Kujan huoneita" (hirsimökkihuoneiden lisäksi).

Vuodepaikkoja meiltä löytyy kaiken kaikkiaan noin 45 hengelle.
Majoitushuoneiden vieressä on ilmainen parkkipaikka. Hirsimökkihuoneissa auton voi ajaa aivan ulko-oven lähistölle.

Majoitushuoneisiimme ei voi ottaa lemmikkejä mukaansa. (Ei myöskään erillisestä maksusta)

Hinnat arkisin alkaen / yö  (hirsimökeissä ja 7-huoneessa) :

Kaikissa majoituksissa runsas aamiainen noutopöydästä sopimuksen mukaan min. 10 hlö ryhmälle eri hintaan.
Aamiainen tarjoillaan kartanolla sovittuna aikana, aamiaisaika loppuu viimeistään klo 11 tai sopimuksen mukaan. Hinta 17,00 €/hlö.
Jos teitä on hieman pienempi ryhmä, niin katamme aamiaispöydän kartanolle, hinnoittelu kuitenkin vähintään 10 hlön mukaan.

Aamiaispaketit: Jos yövyt meillä pienemmällä ryhmällä (esim. 2-4 hlö, tai vain 1 hlö) niin voit tilata meiltä aamiaispaketteja, jotka toimitamme etukäteen huoneeseen (hirsimökkihuoneisiin tai 7-huoneeseen) tai "Kujan" huoneissa näiden huoneiden yhteiseen jääkaappiin (esim. nimi päälle).
Aamiaispaketti sisältää: appelsiinimehua, maitoa, meheväksi täytettyä sämpylää, keitettyä kananmunaa, jugurttia, hedelmän ja pikapuuroainekset. Paketin hinta/hlö on 12,00 €/pkt/hlö  (gluteeniton ja/tai laktoositon paketti 14,00 €/pkt/hlö).
Teethän aamiaispakettitilauksesti viim. 3 vrk ennen, kiitos! Tai voit myös kysyä lähempänä majoituspäivää, onko meidän mahdollisuus toimittaa paketteja (tiettyinä päivinä olemme varautuneet useampaan aamiaispaketin tilaukseen kuin mitä on varattu etukäteen).

Pyydä tarjous!

 
 
 
 
 


Palveluja korissa: 0  / Lähetä tarjouspyyntö »  / Tyhjennä kori