Sisältöön »
  • pariskunta.jpg
  • Urpolan kartano
 

Kokka ja nokka kohti uusia kokemuksia - retkelle Urpolan Kartanon maille

Viikingit tunnettiin retkistään ja hurjapäisistä purjehduksistaan. Sitä ei kuitenkaan tarkkaan tiedetä, mikä sai viikingit nostamaan ankkurinsa ja jättämään kotinsa. Arvellaan, että syynä on voinut olla ilmastonmuutos, ruuan liikatuotanto tai alituotanto, tyytymättömyys hallitsijoihin, liikaväestö tai pelkästään puhdas halu ryöstellä. 

Me tunnistamme saman ilmiön joka kesä, kun Urpolan Kartanon ja Viikinkisaunan tienoilla alkaa parveilla retkeilijöitä. Viikinkien verenperintö elää vahvasti meissä tavallisissa suomalaisissa – jokin maaginen voima pistää meidät liikkeelle. Jos ei nyt onneksi ryöstelemään, niin jotain aarteita omaan kokemusten arkkuun keräämään. 

Tervetuloa vaan. Rohkeasti retkelle, saunomaan, juhlimaan, yöpymään. 

Pyydä tarjous!


 
 

Käsityöretki tilkkujen ja kankaiden taivaaseen

Millainen on käsityöharrastajan aarreaitta? Uskoisimme, että Urpolan kartanon pihapiirissä sijaitseva  Tilkkutex on juuri sellainen paikka. Laajasta valikoimasta löytyy tilkkutyökankaiden, -tarvikkeiden ja -kirjojen lisäksi myös verhokankaita, pellavaa ja sisustuskankaita. Jos mielessä on joku tietty tuote, kannattaa tehdä ennakkotilaus.

Käsityöretkellä on mahdollista tutustua myös Urpolan Kartanon ja Viikinkisaunan miljööseen ja tarinaan.

Tilauksesta valmistamme ja tarjoilemme yli 20  hengen ryhmille maistuvan aterian tai kahvittelun makean tai suolaisen avecin kanssa.

 
 


 

Voit NeTammeloiden 360 asteen videoissa hiirellä vaihtaa kuvakulmia. Klikkaa hiiren nuoli videoon ja vedä kuvaa haluamaasi suuntaan joko vaaka- tai pystysuorassa, koko ajan painamalla hiiren 1-näppäintä. Voit vaihdella kuvakulmia haluamaasi suuntaan.

 


 
 


Palveluja korissa: 0  / Lähetä tarjouspyyntö »  / Tyhjennä kori