Sisältöön »
  • Urpolan kartano
  • viikinkisauna-nettiin2060836721.jpg
 

Paras virkistyspäivä koko tiimille Viikinkisaunalla

Mitä enemmän teemme etätöitä, sitä enemmän kaipaamme yhteisöllisyyttä ja työporukan vertaistukea. Virkistyspäivän tavoitteena on luonnollisesti edistää henkilöstön työhyvinvointia ja luoda tiimihenkeä. Viikinkisaunalla hauskanpidossa unohtuu turhat jännitteet ja koko porukka pystyy rentoutumaan. 

Virkistyspäivän voi koostaa esimerkiksi asiapitoisemmasta koulutus- tai luennointihetkestä ja vapaammasta yhdessäolosta. Saunojemme lauteilla ja kuumakylpyaltaassa voitte nauttia koko kehoa hellivästä lämmöstä ja virkistävistä viileistä virvokkeista. Maukasta ja ravitsevaa ruokaa unohtamatta.

Suunnitellaan juuri teille sopiva paketti!

Pyydä tarjous!

 

”Parasta on palvelu ja äärimmäisen herkullinen ruoka”

Kun Torkkelin Taija alkoi keväällä toistamiseen järjestää Forssan Naisvoimistelijoiden hallituksen perinteistä seuraavan toimintavuoden suunnitteluiltaa, hän tiesi heti, minne ottaa yhteyttä.

– Lähestyin Leenaa ja Mikkoa sähköpostitse ja sain vastauksen nopeasti. Saunatilan varaus ja kaikki palvelut ovat järjestyneet molemmilla kerroilla ja varsinaisen saunaillan mittaan joustoa on löytynyt kiitettävästi, Taija Torkkel kertoo.

– Ja saunalle saapuessa parasta on se, kun isäntä ja emäntä ottavat meidät viikinkiasuissa vastaan. Kokoonnumme tunnelmalliseen viikinkisaliin, jossa meille on kerrottu viikinkitarinaa.

Iltapäivä on alkanut yleensä kokouksella ja Viikinkiaterialla herkuttelun merkeissä, jonka jälkeen porukka on siirtynyt saunamaailman puolelle rentoutumaan. Kymmenhenkinen porukka on saunonut Laivasaunassa ja kylpenyt Viikinkilaiva Helkassa. 

– Parasta on aito, henkilökohtainen palvelu ja äärimmäisen herkullinen ruoka. Illanvieton jälkeen on ihana, rauhallinen ja levännyt olo, Taija kertoo.

Viimeisin suunnittelukokous pidettiin kesäkuussa ja seuraava kertakin muhii jo ajatustasolla.

– Viikinkisaunasta on tullut meille jo ehdoton vakiopaikka. Ensi kesänä menemme taas porukalla kokoustamaan ja nauttimaan mukavasta yhdessäolosta.

 
 

 

 
 


Palveluja korissa: 0  / Lähetä tarjouspyyntö »  / Tyhjennä kori