Sisältöön »
Urpolan kartano
 

Ajankohtaista

 

Joulun tulet ja valot 2

Joulun tulet ja valot 2

29.10.2021

Tapahtuma järjestetään 20.11.2021 klo 12-18, paikkana Urpolan Kartano ja Viikinkisauna, Humppila.


Urpolan Kartano Humppilassa pukeutuu jouluasuun sekä sisältä että ulkoa ja avaa ovensa jouluiseen tunnelmaan niin paikkakuntalaisille kuin muualta tuleville vieraille, nyt toista kertaa näin laajana tapahtumana! Tarjoamme ihanaa tunnelmaa lähes satavuotiaassa jouluun koristellussa kartanorakennuksessa, jouluisia valoja ja tulia talossa sisällä, sekä isossa puutarhassa etupihalla että laajalla puistoalueella takapihalla ja ViikinkiSaunan alueella. Jouluiseen tunnelmaan virittää myös kaunis jouluinen musiikki.

Katamme jälleen jouluiseen noutopöytään suuren suosion saaneen Puurobuffeen, jossa tarjolla useita erilaisia puuroja riisipuuron, Kartanon kuuluisan ohraryynipuuron ja rusinasopan lisäksi. Myös erikoisruokavalioita (L/G/M) otettu huomioon. Runsaan puurobuffeen hinta on vain 15,00 €/henkilö.
Lisäksi tarjolla kahvia/teetä  ja Kartanossa valmistettua todella mehevää toscakakkua tai Kermaista mehevää kinkku- tai kasvispiirakkaa.

Joulutapahtumassa tarjoushinnat:

Kahvi 2,00 €/kuppi
Kakku-/Piirakkapala 5,00 €/pala
Ja huom! Näissäkin otettu erikoisruokavaliot huomioon, eli nämä kaikki leivonnaiset ovat L/G.

Ohjelmassa on myös hevoskärryillä ajelua. Yrittäjä Heidi Sinda/Hessitalli järjestää tämän ja pienellä osallistumismaksulla pääset tästä osalliseksi! Tästä myöhemmin vielä lisätietoa.

Eikä jouluinen tapahtuma ole mitään ilman myyntitapahtumaa jouluisine tuotteineen. Useita myyjiä tulee paikalle esittelemään ja myymään itse valmistamiaan korkealaatuisia tuotteitaan, myös työnäytöksiä tiedossa päivän mittaan. Myyntipaikat sijaitsevat kartanon etupihalla sekä "Kujalla" vanhassa isossa harmaassa tiilirakennuksessa (eli vanhassa navetassa! ). Myös pihapiirissä sijaitseva Urpolan Kutomon Galleria pitää ovensa avoinna tuona päivänä.

Huomioithan, että myyntipaikoissa maksu tapahtuu käteisellä, joten varaathan tarpeeksi käteistä mukaasi, sillä tiedossa on paljon mukavaa vaikka pukinpussiin tai omaksi iloksi. (Jos kaipaat pankkiautomaattia, lähin sijaitsee Humppilan keskustassa Osuuspankin ulkoseinässä. Matkaa n. 8-9 km)

Joulusauna:

Iltapuolella tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden joulusaunomiseen ViikinkiSaunalla, lämpimänä on 3 saunaa (Savusauna, Laivasauna ja Maisemasauna) ja kuumakylpy Viikinkilaiva Helkassa. Käytössä myös uimalampi, taatusti virkistävää vettä. Pukuhuone ja pesuhuone nyt naisille ja miehille erikseen. Saunomisaika on klo 16-19. Joulusaunan hinta 20,00 e/henkilö. Maksu paikanpäällä saunalla käteisellä. Ota oma pyyheliina ja uima-asu mukaan. Ilmoita etukäteen saunaan tulostasi, jotta tiedämme osallistujamäärän (rajoitettu määrä mahtuu löylyttelijöitä). info@urpolankartano.fi tai tekstarilla 0500 121160/Leena

Tapahtumaan ei ole pääsymaksua, paitsi saunomisen ja hevosajelun osalta ja ruokailujen/kahvituksen/ostosten osalta päätät itse mitä palveluja haluat käyttää

Klikkaa kiinnostuksesi/osallistumisesi tähän tapahtumakutsuun jo nyt hyvissä ajoin, niin saat ajoissa lisätietoja tapahtumaan liittyen.
Jos haluat jakaa oheista tapahtumakutsua eteenpäin, olemme siitä oikein iloisia, sillä tämä on toinen kerta, kun näin laaja joulutapahtuma meillä järjestetään, ja tietenkin toivomme erittäin runsasta vierasmäärää! Kaksi vuotta sitten järjestimme ensimmäisen kerran näin laajan tapahtuman ja se sai hurjan hyvän suosion! Tehdään tästäkin yhdessä ihana joulutapahtuma! Jaa ja kerro viestiä eteenpäin. Ota perheesi / ystäväsikin mukaan ja tulkaa nauttimaan ihanaan jouluiseen tunnelmaan!

Lämpimästi tervetuloa tapahtumaan!

Teemana:

  • Wanha Talo -tapahtuma
  • Joulutalo
  • Joulutapahtuma
  • Joulu
  • Juhlat
  • Ruoka
  • Shoppailu
  • Hyvinvointi
 
 


Palveluja korissa: 0  / Lähetä tarjouspyyntö »  / Tyhjennä kori