Sisältöön »
Urpolan kartano
 

Ajankohtaista

 

Visit Finland on myöntänyt meille Sustainable Travel Finland (STF) -merkin käyttöoikeuden!

Visit Finland on myöntänyt meille Sustainable Travel Finland (STF) -merkin käyttöoikeuden!

24.04.2021


      Olen niin onnellinen, että Visit Finland on juuri myöntänyt meille Sustainable Travel Finland -merkin (STF)!!! Kolpakot kattoon! Vihdoinkin yksi etappi on suoritettu ja pitkäaikainen työ palkittu!

”Urpolan Kartano Ky täyttää kaikki Sustainable Travel Finland –merkille asetetut kriteerit, ja teille on täten myönnetty Sustainable Travel Finland –merkin käyttöoikeus osoituksena arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen.”

Tällä saavuttamallamme merkillä osoitamme sekä kotimaisille ja ulkomaisille matkailijoille tekemästämme vastuullisesta työstä yrityksessämme matkailun eteen. Välietappina tähän työhön oli Suomen Luomumatkailuyhdistys - ECEAT Suomi ry myöntämä sertifikaatti ekologisesta ja kulttuurisesta kestävyydestä vuonna 2020. Tämä sertifikaatti oli Suomen ensimmäinen laajemmilla säännöillä myönnetty sertifikaatti!    

Visit Finland has granted us the right to use Sustainable Travel Finland -license.

”Urpolan Kartano Ky meets all the criteria set for Sustainable Travel Finland character, and you are thus granted access to the Sustainable Travel Finland license as proof of the valuable and long term work for sustainable tourism.”

 
 


Palveluja korissa: 0  / Lähetä tarjouspyyntö »  / Tyhjennä kori