Sisältöön »
Urpolan kartano
 

Ajankohtaista

 

Sauna from Finland´lta Authentic Finnish Sauna Experience Unique-laatusertifikaatti!

Sauna from Finland´lta Authentic Finnish Sauna Experience Unique-laatusertifikaatti!

22.05.2021


Meillä oli Viikinkisaunalla eilen perjantaina taas hieno juhlapäivä! Kippis!  

  Saimme vastaanottaa Sauna from Finland´lta Authentic Finnish Sauna Experience Unique-sertifikaatin todistuksena siitä, että saunassa on huomioitu kaikki suomalaisen saunan ydinarvot: aitous, moniaistisuus, läsnäolo ja rentoutuminen, hyvinvointi ja terveys, kontrasti, puhtaus, turvallisuus sekä vastuullisuus ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen.

  Tämä Unique-sertifikaatti oli kolmas laatuaan Suomessa ja koko maailmassa, muutoin näitä sertifikaatteja on jaettu meitä ennen 37 kpl (4 erilaiselle saunatyypille erilaiset sertifikaatit).

  Paikalla oli mukava määrä kutsuttuja vieraita ja mediaa, joten juttua tulee vielä sekä painetussa muodossa että Iskelmäradion kautta! Insta-liveä saattoi seurata jo tilaisuuden aikana, sekä IGTV:stä Sauna from Finlandin feedissä myös nyt myöhemmin. Esittelimme tilaisuudessa saunamaailmamme kaikki eri toiminnot, kuusi erilaista saunaa, lisärakennus Olgan (pukuhuone, suihku, 2 x WC, pesualtaat), kuumakylvyn, höyrykylvyn, uimalammen, ym. 

  Viikinkiaterian jälkeen vierailla oli mahdollisuus nauttia saunasta ja kuumakylvystä täysin rinnoin, samoin Pian osaavissa käsissä Nuokkuhelmikän yrttisistä saunahoidoista hierontoineen. Näitä hoitoja on tarjolla jatkossakin Viikinkisaunalla esim. Laivasaunan varauksen yhteydessä.

  Tilaisuuden lopuksi tarjottiin vielä kahvit mehevän ja suositun toscakakun kera.

  Kokonaisuudessaan päivä oli oikein onnistunut, oltiin siinä päivän mittaan monenlaisessa pyörityksessä ja illalla päästiin sitten itsekin nauttimaan saunoista ja kylvystä.

Kiitos vielä Sauna from Finland Pekka, Satu, Carita,… ja kaikki vieraat, jotka olivat paikalla!

Authentic Finnish Sauna Experience

 
 


Palveluja korissa: 0  / Lähetä tarjouspyyntö »  / Tyhjennä kori