Sisältöön »
Urpolan kartano
 

Yksi tärkeimmistä - vastuullisuus

Vastuullisuusasiat ovat meille erittäin tärkeitä. Joka päiväisissä toimissamme otamme ne huomioon parhaan kykymme mukaan laaja-alaisesti niin ekologisista, taloudellisista, sosiokulttuurisista kuin eettisistäkin näkökulmista. 

Olemme tehneet ja tuottaneet jo vuosikymmeniä vastuullista matkailua. Kaikki matkailijat ovat meille tervetulleita riippumatta iästä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, kansalaisuudesta, vammaisuudesta tai jostakin muusta syystä.

Vastuulliset valinnat ovat osa jokapäiväistä arkeamme. Rakennuksemme on valmistettu ekologisista materiaaleista, esimerkiksi Viikinkisauna ja takkatupa on rakennettu perinteikkäällä savipölkkymenetelmällä. Käytämme vihreää sähköä ja valmistamme ruuan pääasiassa paikallisesti tuotetuista raaka-aineista, säästämme vettä sekä lajittelemme ja kierrätämme jätteet. 

Vuonna 2020 saimme Suomen Luomumatkailuyhdistyksen ECEAT -sertifikaatin. Kehitämme toimintaa jatkuvasti ja olemme saaneet Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -vastuullisuusmerkin huhtikuussa 2021. Osallistuimme Hämeen ammatti-instituutin ja Hämeen ammattikorkeakoulun järjestämään Muutoksen kesyttäjä -hankkeeseen, josta saimme sparrausapua liiketoiminnan kehittämiseen ja STF-merkin hakemiseen.


 
 

 
 


Palveluja korissa: 0  / Lähetä tarjouspyyntö »  / Tyhjennä kori